Gemeente
met interesse in ODF en OpenOffice.org?

* kijk naar onze speciale cursus.

Waarom automatisering van huisstijldocumenten ?

Een goede automatisering van huisstijldocumenten (en andere standaard-documenten) bespaart u veel geld: uw medewerkers doen hun werk sneller en prettiger, er worden minder fouten met gegevens gemaakt, er wordt minder papier gebruikt en vaak zijn er ook minder soorten papier nodig.
Een goede automatisering van huisstijl, zoals Nou&Off die levert, is daarnaast ook stabiel, en makkelijk door uzelf te onderhouden.

Voordelen

Het is eenvoudig om de goede documenten te starten, gegevens van medewerkers en afdelingen etc. zijn direct ingevuld en die van relaties makkelijk beschikbaar. Bedrijfseigen formulieren zijn mogelijk en in rapporten kunnen speciale opmaakkenmerken makkelijk worden toegepast.
Ook aansturing van de printer-bakken is mogelijk, evenals andere wensen bij afdrukken, bewaren van documenten, standaardteksten, formulieren, koppelingen aan databases (postboeken) enz.
Bij dit alles maakt Nou&Off optimaal gebruik van de standaard mogelijkheden van LibreOffice en OpenOffice. Met onze ervaring kunnen wij u daarin adviseren.

Op maat ontwikkeld of standaard: LibreLex

In overleg met klanten is het programma LibreLex ontwikkeld. Eenvoudig, efficiënt, betaalbaar en passend binnen een breed concept voor werken met documenten.
Nou&Off maakt ook systemen naar klantwensen.
Wilt u als bedrijf liever werken met een server based applicatie. Bijvoorbeeld voor het genereren van grotere aantallen documenten? Ook met deze wensen helpen wij u graag, bijvoorbeeld in samenwerking met onze partner JPvdGiessen IT Consultancy. Wij laten u daarvan graag de mogelijkheden zien.


© Nou&Off - 2004 - 2017