Gemeente
met interesse in ODF en OpenOffice.org?

* kijk naar onze speciale cursus.

Er kan méér met huisstijlautomatisering

Het programma Writer van LibreOffice / OpenOffice bevat alle mogelijkheden voor sjablonen, opmaakprofielen, autoteksten, etc, die het tekstverwerken tegenwoordig zo plezierig maken.
Een goede huisstijlautomatisering (dmv macro-ontwikkeling) levert uw organisatie daarboven veel extra's. Het zorgt er voor dat uw medewerkers makkelijk de verschillende documenten op het scherm en uit de printer krijgen. Direct bij het starten van een brief, fax, memo etc., is het document voorzien van de juiste persoonsgegevens zoals naam, doorkiesnummer, afdeling etc. Bedrijfseigen formulieren zijn mogelijk en in rapporten kunnen speciale opmaakkenmerken makkelijk worden toegepast.
Nou&Off heeft op dit gebied verschillende systemen naar klantwensen gebouwd.

Standaard huisstijl-programma

In overleg met klanten is door Nou&Off een standaard huisstijl-programma ontwikkeld. Efficiëntie, eenvoudig beheer en betaalbaarheid zijn daarbij uitgangspunten geweest. Bij de implementatie daarvan heeft u veel vrijheid om het in te richten naar uw wensen. Het is aantrekkelijk in prijs en geeft u alle mogelijkheden om desgewenst zelf wijzigingen aan en uitbreidingen van de documenten te doen. Eenvoudig en snel.
Wij zenden u graag vrijblijvend uitgebreide informatie.

Server- en web based documentgeneratie en -management

Wilt u als bedrijf liever werken met een server based applicatie. Bijvoorbeeld voor het genereren van grotere aantallen documenten? Ook met deze wensen helpen wij u graag, bijvoorbeeld in samenwerking met onze partner JPvdGiessen IT Consultancy.

Automatisering van huisstijlen en kneepjes

Bij organisaties van enige omvang, loont het al gauw de moeite om het werken met (standaard-)documenten in goede banen te leiden. Automatisering van de huisstijldocumenten is dan een uitkomst. Dat kan heel basaal, maar ook uitgebreid, met kneepjes die het juist voor uw gebruikers plezierig maken.

Benut de mogelijkheden van Writer

Een huisstijl-applicatie van Nou&Off is een waardevol instrument, waarmee uw medewerkers handig werken en dat u helpt kosten te besparen.
Mogelijkheden zijn er ook voor aansturing van de printer-bakken en andere wensen bij afdrukken, bewaren van documenten, standaardteksten, formulieren, koppelingen aan databases (postboeken) enz.

Er zullen ook situaties zijn, waarin een goede toepassing van de standaard mogelijkheden van OpenOffice.org in combinatie met een juiste werkwijze, prima voldoet.
Met onze ervaring kunnen wij u daarin adviseren.© Nou&Off - 2004 - 2017