Meer weten over LibreOffice ?!

Over Nou&Off

Nou&Off is in 2004 gestart als de eerste open source office-specialist in Nederland. Nou&Off heeft een leidende positie in het verlenen van diensten voor LibreOffice en OpenOffice. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en een meer dan tevreden klantenkring. We zijn daar trots op en we willen ook in de groeiende markt graag klanten geven waarom ze vragen en nog wat méér.
Nou&Off levert met enthousiasme een bijdrage aan de opensource-gemeenschap rond LibreOffice en vroeger OpenOffice. Open source software bestaat dankzij samenwerking en vrije uitwisseling. Natuurlijk is het ook fijn om samen te werken, zoals het ook goed is om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, wat blijkt uit het gebruiken van stroom die wordt opgewekt met wind, water en zon.

Cor Nouws, oprichter en eigenaar, heeft een achtergrond als ingenieur, bedrijfskundige en software-engineer. Na een periode als senior consultant bij een bedrijf dat Lotus Notes en Microsoft Office ondersteunt, start hij in 2004 een eigen bedrijf. Vanaf het begin zijn de speerpunten zowel technische uitbreidingen als de ondersteuning van gebruikers middels trainingen en de directe behandeling van vragen.

Barend Jonker maakt sinds begin 2014 deel uit van Nou&Off. Jonker heeft jarenlang ervaring als trendanalist en affiniteit met maatschappelijke initiatieven als open source en duurzame ontwikkeling. Hij standaardiseert en ontwikkelt documenten, ondersteunt gebruikers en is erg goed thuis in Impress en presentaties.

Op projectbasis werkt Nou&Off samen met andere partijen en freelancers: vaste partners voor projecten en bijzondere technische oplossingen, zodat altijd kwalitatief maatwerk geleverd kan worden.