Meer weten over LibreOffice ?!

Partner voor ondersteuning LibreOffice-van-Collabora

Nou&Off verzorgt in Nederland de tweedelijns-support voor de ondersteunde versie ´LibreOffice-van-Collabora´. Zie de details op deze pagina.

Partnerschap met Lanedo voor 3rd-level support

Nou&Off heeft een samenwerkingsverband met Lanedo. Lanedo levert vooraanstaande expertise met ontwikkelaars uit open source gemeenschappen. Lanedo biedt supportcontracten, zorgt dat patches in software worden opgenomen, en verzorgt gewoon ook evaluatie-trajecten.
Voor relaties van Nou&Off betekent deze samenwerking een direct contact met bekwame en ervaren LibreOffice-ontwikkelaars, om zo wensen en verbeteringen in het product geïntegreerd te krijgen. Een sterke 3rd-level support. Zo wordt de kracht van een goed open source product, met dus een sterke open source community, ten volle benut voor de klant.

SUSE-Partnerschap

SUSE speelt een vooraanstaande rol in The Document Foundation - de stichting die LibreOffice uitgeeft. SUSE heeft een grote ervaring met ondersteuning OpenOffice - had vroeger een eigen versie, maar is daarmee gestopt om deel uit te maken van de onafhankelijke TDF.
Nou&Off is in Nederland partner voor de 3rd level support contracten van SUSE. Voor een redelijk bedrag wordt ondersteuning geleverd als bug-fixes en long-term support. Neem contact op voor meer informatie.

Samenwerking in projecten

In projecten werkt Nou&Off regelmatig samen met andere bedrijven, sterk in open source en/of Linux. Op het risico af dat we namen vergeten (bellen!), noemen we hier toch op alfabetische volgorde, de volgende partners:
AT Computing, Covide, EC-sys, InterExperts, i-Desktop, Kovoks. O3Spaces, Stone-IT, Vicus, Van der Vlis Linux Systeembeheer.